Palvelut

Työyhteisön ja tiimin kehittäminen

Tiimit ja työyhteisöt ovat täynnä erilaisia yksilöitä. Usein puhutaan että esimiehen tehtävä on luoda ilmapiiri jossa kaikki onnistuvat ja aurinko paistaa, jopa öisin. Se on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, ainakin oikeassa maailmassa.

Yksilön toimintaan vaikuttaa moni asia, mutta väitämme että suurin vastuu on silti ihmisellä itsellään. Kun tiimissä opitaan tunnistamaan, etteivät erilaiset ihmiset ole liian hitaita, nopeita, saamattomia, häslääjiä tai muuten vain jonkun toisen mielestä raskaita vaan ainostaan erilaisia, ollaan asian ytimessä.

Valmennukset


Kohti parempaa vuorovaikutusta

"Mä en kyllä ymmärrä tota Kuuselaa ku se on nii pirun tarkka tyyppi. Me tehtii sitä yhtä proggista ja mä olin jo korjannu mun osuutta kaks kertaa, ku se viel hinkkas omaansa esityskuntoon"

Joskus tarkkuus on voimavara

Valmennuksessa tarkastellaan tiimiä Disc-mallin avulla, opitaan tunnistamaan omat ja muiden toimintamallit sekä toimimaan paremmin yhdessä.

Kokonaisuus sopii kaikille yrityksille jotka haluavat edistää henkilöstön hyvinvointia, parantaa itseohjautuvuutta ja antaa ihmisille avaimet pärjätä mahdollisimman hyvin erilaisissa tilanteissa.

Teemat

- Erilaiset ihmiset, yksi tiimi

- Miten kohdata erilaisuus

- Tiimin vahvuudet ja haasteet 

Itseohjautuvuuden ABC

"Miten nii päätä ite? Emmä voi sille asiakkaalle luvata kynää ilman lupaa. Tollasest sai kymmenen vuotta sit kenkää niinku heti"

Mutta ei saa enää.

Esimiehen kaikkivoipaisuus ja jumalainen asema ei ole enää tätä päivää. Valmennuksessa keskitytään kehittämään yksilöiden mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhönsä ja rooliinsa, sekä rohkaistaan heitä ottamaan vastuuta. Ilman että siitä tulee stressaava peikko.

Valmennus sopii kaikille organisaatioille, jotka ovat tiedostaneet, että hienoista puheista huolimatta ei ole onnistuttu rohkaisemaan ihmisiä itseohjautuvuuteen. ja vanhat hierarkiset asenteet ovat toiveista huolimatta pystyssä.

Teemat

- Miten minä vaikutan omaan tekemiseeni?

- Hyvä paha hierarkia

- Vastuunkantaminen ilman pelkoa


Rakennamme myös kokonaan tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden. Ota rohkeasti yhteyttä jo tänään.

Tilaa valmennus

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä 8 tunnin kuluessa